__

Dag 2 på Sundbyholm

Idag var vi återigen på Sundbyholms fantastiska tävlingar med ett nytt gäng hästar.
 
Dagens roligaste start blev den felfria rundan med Lisa och Manuels 6-åriga Califf som jag ridit i drygt ett år nu. Han har hittills hoppat tre 130 utomhus i Sundbyholm och varit felfri i två. En mycket lovande häst för framtiden som kommer växa med sina uppgifter. Jätteroligt!
 
Quintin kändes superfin inne på banan i båda klasserna idag. Ett tidsfel i 130 (var idag ensam om det) och ett nedslag i 140. Han har verkligen ändrat sin inställning på banan, hoppas med stort förtroende och jobbar för att vara felfri. Snart kommer nollorna ramla in och sen kan vi ta ett steg till upp i klasserna.
 
My pleasure var felfri på hinder i 120 men stannade till vid framhoppningen så fick lägga volt där. I 130 när vi plockat bort martingalen så var hon mer sig själv och hoppade fantastiskt. Ett pet i 130 där det kändes som att hon uppfattade en oxer som ett räcke.
 
Harry var också med idag och blir fortfarande lite spänd med varierade språng inne på banan. I 120 var han felfri I grunden med bra runda. I 130 var känslan bra men några bommar föll. Han är fortfarande grön och behöver rutin och hitta sig själv. Men språng och kapacitet finns!!
 
Imorgon blir det en förmiddag hemma vilket blir jätteskönt. Sedan är det Callisto och Quintin som ska få lufta sig i 140 och Valence i 150. Rolig dag att se fram emot!
 
Califf med stolta ägare idag! :) ♡ 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Super fint ridet idag!! :)

2016-05-05 | 22:55:32
Anonym säger:

Vad hände med ditt samarbete med hästägare G? Har inte hört något om det på länge.

2016-05-09 | 00:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback